Opwekking 161 Heer geef mij ook uw waterbronnen

Het lied “Heer, geef mij ook Uw waterbronnen” is geïnspireerd door Bijbelse thema’s en verhalen. De tekst gaat over het verlangen naar geestelijke vernieuwing en verdieping in de relatie met God. De “waterbronnen” in de titel zijn een metafoor voor levenskracht, inspiratie en geestelijke vernieuwing die van God komen.

Liedtekst van Opwekking 161 Heer geef mij ook uw waterbronnen

Heer geef mij ook Uw waterbronnen
Heer geef mij ook Uw waterbronnen
Heer geef mij ook Uw waterbronnen
Zodat ik overstroom
Zodat ik overstroom
Laat de woestijn Heer
Bloeien als een roos
De steppe jubelen voor U
Heer laat de wereld weten dat U leeft
Heer maak dat ik overstroom
Heer maak dat ik overstroom
Heer geef mij ook Uw waterbronnen
Heer geef mij ook Uw waterbronnen
Heer geef mij ook Uw waterbronnen
Zodat ik overstroom
Zodat ik overstroom
Heer laat ons samen delen in die stroom
Heer geef Uw volk grote vreugd’
Wij zien de oogst al rijpen in de zon
Heer maak Uw bron een grote stroom
Heer maak Uw bron een grote stroom
Heer geef mij ook Uw waterbronnen
Heer geef mij ook Uw waterbronnen
Heer geef mij ook Uw waterbronnen
Zodat ik overstroom
Zodat ik overstroom


Op Bijbelbios vind je mooie christelijke filmpjes die op YouTube staan. Er zijn heel veel video’s met christelijke muziek, maar ook verhalen en animaties. Natuurlijk is er ook aan de kids gedacht met toffe video’s.

Welke filmpjes mogen niet ontbreken op Bijbelbios? Geef je tip aan ons door en wie weet vind je deze binnenkort ook op Bijbelbios!

Geef een reactie