Opwekking 615 – Waardig is het Lam06:08

  • 5,820

Waardig is het Lam is een lofzang op Jezus Christus, het Lam van God, en Zijn offer aan het kruis voor de zonden van de mensheid. Het benadrukt de waardigheid van Christus om aanbeden en geprezen te worden.

De titel en thema van het lied zijn geïnspireerd op passages uit het boek Openbaring in het Nieuwe Testament, waarin de hemelse wezens en de ouderlingen het Lam (Jezus) loven en zeggen dat Hij waardig is om de zegels te openen.

Liedtekst bij de video van Opwekking 615 – Waardig is het Lam

Dank U voor het kruis Heer,
Dank U dat U stierf voor mij.
U droeg al mijn schuld mijn pijn;
nu ben ik rein;
Uw liefde wast mij schoon.

Dank U voor offer;
vastgenageld aan het kruis .
Liefdevol vergeeft U mij,
U leeft in mij
En omarmt mij als Uw zoon

Refrein:
Waardig is het Lam
zittend op de troon.
Zegenvierend voor altijd
draagt U de hoogste kroon.

Hoog verheven Heer
Jezus, zoon van God.
De hemel gaf ons haar grootste schat.
Waardig is het Lam
Waardig is het Lam

Dank U voor het kruis Heer,
Dank U dat U stierf voor mij.
U droeg al mijn schuld mijn pijn;
nu ben ik rein;
Uw liefde wast mij schoon.

Dank U voor offer;
vastgenageld aan het kruis .
Liefdevol vergeeft U mij,
U leeft in mij
En omarmt mij als Uw zoon

RefreinOp Bijbelbios vind je mooie christelijke filmpjes die op YouTube staan. Er zijn heel veel video’s met christelijke muziek, maar ook verhalen en animaties. Natuurlijk is er ook aan de kids gedacht met toffe video’s.

Welke filmpjes mogen niet ontbreken op Bijbelbios? Geef je tip aan ons door en wie weet vind je deze binnenkort ook op Bijbelbios!


Op Bijbelbios vind je mooie christelijke filmpjes die op YouTube staan. Er zijn heel veel video’s met christelijke muziek, maar ook verhalen en animaties. Natuurlijk is er ook aan de kids gedacht met toffe video’s.

Welke filmpjes mogen niet ontbreken op Bijbelbios? Geef je tip aan ons door en wie weet vind je deze binnenkort ook op Bijbelbios!

Enjoyed this video?
Opwekking 615 - Waardig is het Lam 1
"No Thanks. Please Close This Box!"